Vrieling Woonweken zijn begonnen!

Of je nu jouw droomhuis wilt vinden, je woning wilt verbouwen, verduurzamen of wilt verhuizen: Vrieling heeft alle antwoorden voor je. Bel ons op 0523-28 27 26 en maak een afspraak of kom langs bij één van onze kantoren.

Profiteer tijdens de woonweken van een vrijblijvend hypotheekadvies, waardebepaling en een verzekeringscheck. En krijg antwoord op al jouw woonvragen!

Naast verzekeringen helpen we jou ook om schade te verkleinen en voorkomen. Zo hebben wij de 'Vrieling Preventiedienst GROHE' in samenwerking met GROHE. Dit helpt waterverbruik te verminderen en waterschade te voorkomen. Het systeem sluit de waterleiding af bij vroegtijdige waterschade en geeft je inzicht in jouw waterverbruik via een bijbehorende app.

Plan je gesprek

NVM Open Huizen Dag | zaterdag 5 oktober

Op zaterdag 5 oktober is de NVM Open Huizen Dag. Van 11:00 tot 15:00 uur kun je woningen bekijken zonder afspraak. Let wel, dit geldt enkel voor de woningen die deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag. Benieuwd welke huizen meedoen?

Bekijk ons woningaanbod

Huis- en woonbeurs 11, 12 en 13 oktober

Kom langs op de Huis- en Woonbeurs in de evenementenhal Hardenberg op 11, 12 en 13 oktober. Hier doe je inspiratie op voor jouw droomhuis. Of je nu een huis gaat bouwen of verbouwen, verduurzamen of herinrichten. Met ruim 130 deelnemers helpen we om van jouw huis, jouw duurzame (t)huis te maken. Bestel je tickets via de onderstaande link en profiteer van korting! Je betaalt voor 1 ticket en krijgt 1 ticket gratis.

Bestel je tickets