Hospice 't Huis aan de Vecht ontvangt 750 euro van Vrieling ter ere van jubileumactie

Vrijdag 30 augustus overhandigde Vrieling een waardecheque van 750 euro aan Hospice 't Huis aan de Vecht in Hardenberg. Dit bijna-thuis-huis biedt een warme, huiselijke omgeving voor mensen in de laatste fase van hun leven, wanneer genezing niet langer mogelijk is. Gelegen aan de Vecht, beschikt het hospice over drie kamers en wordt het gedragen door de toewijding van 80 vrijwilligers.


"De zorg die Hospice 't Huis aan de Vecht biedt, is van onschatbare waarde voor onze gemeenschap. Met deze bijdrage zijn we trots dat we kunnen helpen om deze waardevolle ondersteuning voort te zetten," zegt Jasper Vrieling, directeur van Vrieling.

75 jaar Vrieling: Maandelijkse steun voor lokale goede doelen

Dit jaar viert Vrieling een bijzonder jubileum: 75 jaar betrokkenheid bij de regio. Om deze mijlpaal te vieren, reiken we elke maand een waardecheque van 750 euro uit aan een lokaal goed doel. Met de Vrieling Jubileumactie 'Goede Doelen' willen we onze waardering tonen en bijdragen aan initiatieven die echt impact maken.


Meld jouw initiatief aan en maak kans op steun

Heeft jouw project deze keer geen cheque ontvangen? Geen zorgen, aanmeldingen blijven nog t/m mei 2025 geldig. Heb je nog geen initiatief aangemeld? Doe dit eenvoudig via onze website: Vrieling Adviesgroep | Vrieling Goede Doelen. Samen maken we het verschil!


Meer over Hospice 't Huis aan de Vecht

Het hospice biedt een thuis aan mensen met een levensverwachting van ongeveer drie maanden, volgens medisch inzicht. In deze laatste levensfase biedt het hospice een warme en ondersteunende omgeving waar zorg en aandacht centraal staan. Meer informatie over dit waardevolle initiatief is te vinden op Home - Hospice Hardenberg.

Foto hospice t huis aan de vecht